fredag, mars 09, 2007

Hjulafton året runt!

Det finns många magasin om bilar och bilsport. De handlar oftast om teknik och mekanik – prestanda och kraft. Styla och bygga om. Camilla Gebart, DTP-kursen, har mera fokuserat på livstil – livet med och runt bilen – i ett fräscht förslag till ny tidkskrift. HJULAFTONSKURIREN är namnet. Här ett uppslag om känslan att glida runt i sommarnatten med sin 60-talsplyma...


– Hjulaftonskuriren..min fästman Fredrik, som även reportaget handlar om, tyckte det var det självklara namnet på tidningen han skulle bli intervjuad av. Tidningen är inriktad på män (och kvinnor givetvis) som gillar fart, fläkt och buller. I detta uppslag ligger fokuset på Fredrik och hans FuryIII.

– Jag lade in den svartvita bilden i mitten med störst plats, för att jag gillade vinkeln bilden är tagen i. "Slängde" ut några bilder som jag gjorde om i Photoshop så de skulle likna "pappersbilder" och lade in fakta om Fredrik och bilen bredvid.

– Sammankopplade faktan med de svarta prickarna. Den röda bakgrunden är tagen från bilens plåttak. Texten är inte mycket att skryta över, då är Fredriks sångtext bättre :o)

Inga kommentarer: