tisdag, juni 06, 2006

Turista i Sverige!

Svensk turistnäring vill få fler svenskar att turista hemma i Sverige istället för att åka utomlands. Uppgiften i DTP-kursen vara att skissa på en kampanj för annonspelare. Temat ska gå att variera och passa olika delar av landet. Och här är ett av förslagen, skapat av Sanna Rogström.


"Gör som Robban åk till Gotland, bland Raukar och mur mötte han sitt livs kärlek. Om du inte åker till Gotland kan du alltid möta kärleken bland is och midnattssol i vårt vackra Norrland. På Öland har jag hört det vara otroligt mysigt. Det finns stora möjligheter. Möt kärleken Summer 2006 i Sverige!"

"Detta är en affish med en ung målgrupp som vill ha kul, härligt och vara sociala. Det skulle kunna vara en i en serie där man byter ut bakgrundsmotivet och Gotland mot tex Halmstad, Åre etc. Man skulle kunna samarbeta med någon organisation så man förstärker avsändaren. Eller tex locka med att vinna en semsterbil till Gotland, vinna en semesterbil till Halmstad etc."

Sanna, som nu går DTP-kursen, jobbar med två företag inom kommuniktion, grafisk profilering och marknadsplanering, Världsänglar och Rogströms Grafiska.

Inga kommentarer: