måndag, juni 11, 2007

Lyckad LiA med eget projekt på byrån Motherland

När det planeras för LiAn, de två praktikveckorna, väljer vissa att jobba på en arbetsplats, t ex en reklambyrå. Andra gör ett uppdrag, på frilansmanér.

Eva Signell Portström slog ihop paketen. Hon kontaktade Tre Sandberg AB, och fick jobbet att göra en personligt utformad företagspresentation. Sedan knackade hon på hos reklambyrån Motherland i Karlstad. –Okej, sa Motherland, du får gärna vara här men ordna först ett projekt att jobba med. Och det var ju redan fixat! Läs Evas berättelse här!




Eva Signell Portström gjorde grafiskt profilmaterial åt Tre Sandberg AB, bl a den här fyrsidiga företagspresentationen, på byrån Motherland i Karlstad

–Jag vill föra in läsaren i Inger och Lasse Sandbergs sagovärld – det är tanken med den grafiska form jag valt, berättar Eva.

Och kundens reaktion? Efter att ha sett Evas design så växte jobbet. Det blev även en version på engelska, och det blev visitkort och en samlingsmapp i samma design. Man kan gissa att kunden blev nöjd!

–Nu väntar jag bara på att om några dagar få hålla de nytryckta grejerna i handen, säger Eva... Då känns det att jobbet är helt klart!

Inga kommentarer: